Over Ons

Accountantskantoor Van Geen

Accountantskantoor Van Geen - uw boekhouder, administratiekantoor, accountant in Alphen aan den RijnAccountantskantoor Van Geen is voor u een betrouwbare bondgenoot voor al uw ondernemerszaken. Wij treden u open en persoonlijk tegemoet. Ondersteuning nodig? Behoefte aan advies? Even telefonisch klankborden? Waar u ook mee worstelt: u kunt altijd op ons rekenen. Of het nu een omvangrijke opdracht betreft, of een spoedklus tussendoor. Wij staan aan uw zijde, als ondernemer naast ondernemer. Het doel? U zo zorgeloos mogelijk laten ondernemen. Met rust, overzicht en de zekerheid dat uw zaken tot in detail zijn geregeld.

Accountantskantoor Van Geen is in 2003 opgericht door Arie van Geen, registeraccountant, en is na een stevige groei van het kantoor sinds 2006 gevestigd aan de Wilhelminalaan 16 in Alphen aan den Rijn.

Maatwerk door samenwerking

Hexageen Consultants en Geesto Belastingadviseurs zijn zusterondernemingen van Accountantskantoor Van Geen. Door de multidisciplinaire samenwerking kunnen wij u diensten en adviezen op maat bieden.

Geesto Belastingadviseurs
Heeft u belastingtechnische vragen of heeft u advies nodig op fiscaal gebied. Geesto Belastingadviseurs kan u hierbij van dienst zijn.

Hexageen Consultants
Hexageen Consultants staat voor de volgende zes activiteiten:

www.hexageen.nl

Extendum
Accountantskantoor Van Geen is aangesloten bij  Extendum, de brancheorganisatie voor accountantskantoren in het MKB.
www.extendum.nl

Accountant-belastingadviseur midden in de maatschappij

Accountantskantoor Van Geen is sinds 2003 gevestigd in Alphen aan den Rijn en onderhoudt nauwe contacten met ondernemers en non-profitorganisaties uit Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij ondersteunen onder meer de volgende verenigingen:


Zin In Webdesign